ATAMIZI ZİYARET ETTİK

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938’de aramızdan ayrıldı. Aradan geçen yıllara rağmen Gazi Atatürk’ün bizim için anlamı hiç değişmedi, değeri azalmadı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma vesilesi ile Anıtkabir’i ziyaret ettik. Bir kez daha atamızı saygı ve özlemle andık. Onu ne kadar özlediğimizi hatırlayıp duygulandık.

Saat 09.05’te okulumuzda siren sesleriyle birlikte meşaleler eşliğinde bayraklarımızı yarıya indirdik. Şiir ve müzik dinletileri ile Atamıza olan özlemi dile getirdik, Okulumuzu Atamızın portreleri ile donattık.

Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım’da da Atatürk’e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz.