Aranacak Kelime

Veli Görüşme Talebi E-Randevu

Harita İkon

Açıklamalar ve Kabul Metni

Milli Eğitim Bakanlığı Genelgesi doğrultusunda Eğitim-Öğretim faaliyetlerimizin düzenli bir şekilde yürütülmesi, iş ve işlemlerin aksamaması için okulumuza randevusuz veli/ziyaretçi kabul edilememektedir.

Velilerimizin/Ziyaretçilerimizin okul idaresi/öğretmen görüşme randevularının sistem üzerinden alınması ve veli cep telefonuna onay mesajı geldikten sonra belirtilen tarih veya saate okula gelmesi gerekmektedir.

Görüşme onayı alınmadan veli/ziyaretçi okul güvenliğince okula kabul edilmeyecektir.

Öğrencilerimiz adına görüşme talepleri sadece anne/baba veya yasal temsilci (mahkeme kararınca) ile yapılacaktır. Aksi durumlarda görüşme talebi kabul edilmeyecektir.

Girişte kimlik kontrolü yapılarak ziyaretçi kabul kartı takılmak kaydıyla ziyaret gerçekleşecektir.

Görüşme sürelerinde anlık gelişen eğitim-öğretim işlemleri sebebiyle saat değişikliği (bilgi vermek kaydıyla) okul idaresi tarafından yapılabilir. Velilerimize randevu onay sms’i randevu talebi incelendikten sonra başvuru yapılan gün 17:30 a kadar gönderilecektir. Bu saatten sonraki randevu onayları bir gün sonra değerlendirilecektir.

Okul iletişim numarası: 0342 337 19 00
Okul internet sitesi: gaosbmtal.k12.tr