Okulumuz Özellikleri

Dünya’nın, Türkiye’nin ve bölgenin önde gelen firmalarında staj imkanı sunuyoruz. Öğrencilerimiz staj sonrasında ise bu firmalarda çalışma fırsatı yakalıyorlar.

Okulumuz teknik öğretmenleri tarafından planlanan tarihlerde fuarlara,firmalara, fabrikalara, atölyelere ve laboratuvarlara teknik geziler her dönem ücretsiz servisler ile yapılmaktadır.

Okulumuzda 10 bölüm/12 dala ait atölyelerde mesleki eğitim normlarına  uygun, sektöründe uzman öğretmenler tarafından mesleki ve teknik eğitimler verilmektedir.

Ayrıca okulumuz fizik,kimya ve biyoloji anabilim dallarına ait 3 adet tam teçhizat fen laboratuvarına sahiptir.

Tüm dünya klasikleri, Rehberlik ve Danışmanlık kaynakları, Fen, Edebiyat ve Sosyal Bilimler dallarına ait yayınlar, Sürekli Yayınlar ve Dergiler, Bilim ve Teknik Kitaplarınında bulunduğu, internet erişimine sahip bilgisayarlarında dahil olduğu kütüphane tüm öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Okulumuzda iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, bağlı bulunduğumuz OSGB tarafından her yıl öğrencilerimize verilmektedir.Okulumuz öğrencileri iş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı sigortalanır.

Okulumuzda tam gün eğitim verilmektedir. Eğitim verimli saatlerde uygulanır. Dersler 09.00’ da başlar ve 16.50’ de biter. Okulumuzda tam gün eğitim verilmesinin sebebi mesleki ve insani eğitimlerini eksiksiz bir şekilde tamamlamalarıdır.

Okulumuzda bulunan tüm sınıflarda akıllı tahta ile eğitim yapılmaktadır.

Okulumuzda profesyonel bir bakış açısıyla işletilen ve kırtasiye dahil tüm ihtiyaçları karşılayacak nitelikte, gıda mühendislerimiz tarafından sık periyotlarla denetlenen ve MEB kantin kurallarına tam uyumlu kantin ve kafeterya hizmeti sunulmaktadır.

Okulumuz profesyonel catering, temizlik ve güvenlik firmalarından yüksek kaliteli hizmet almakta ve öğrencilerine avrupa standartlarında eğitim öğretim ortamı sağlanmaktadır.