büyük adımlarla, büyük projelere, her alanda osb koleji

Yeni Eğitim Sezonuna Hızlı Başlangıç

Yeni eğitim sezonuna hızlı bir giriş yapıp hedeflediğimiz her alanda başarı ile dolu geçiriyoruz. sportif başarılar, üniversite hazırlık aşamasında kurslar ve büyük projelere destek ve istihdam sağlayan projelerini gerçekleştirebilecekleri kulüpler açtık, eğitim kompleksi ile sınırlı olmayan bu başarı öykümüzü Gaziantep Sanayisi ile iş birliği içinde öğrencilerimizin hem staj yapabilecek hem okul hayatından sonra ki iş hayatında istihdam edilmesi için bir çok firmamız ile görüş birliğine vardık.

Kurucu Temsilcimiz Mahmud TEKİN ve Okul İdaremiz

Kurucu Temsilcimiz Sayın Mahmud TEKİN ve Okul İdaremizin bu bağlamda sıkı bir takip ve desteklerini esirgemeyerek okul imajımızı hep bir level yukarda tutmasını sağladı.  GASMEK, GETHAM, OFM ve OSB bünyesinde ki bir çok firma, kurum ve kuruluşun yöneticileri ile bir araya gelerek ortak projeler yürütme aşamasına geçtiler.

Milli Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Ziyaretleri

Kısa sürede ses getiren okulumuz sadece Gaziantep ile sınırlı olmayıp Ankaradan Milli Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İhsan ÖZÇUKURLU ve Yönetim Kurulu Heyeti Okulumuzu ziyaret ettiler. Atölye ve laboratuvarları gezerek öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.